برگزاری همایش پیاده روی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس

۲۹ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۱ کد : ۲۷۴۵۹ اخبار دانشگاه
به همت پایگاه بسیج جامعه پزشکی بعثت، انجمن اسلامی کارکنان و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، همایش پیاده روی کارکنان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،  به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و با هدف توسعه ورزش همگانی و عمومی کردن ورزش، همایش پیاده روی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به همت پایگاه بسیج جامعه پزشکی بعثت، انجمن اسلامی کارکنان و روابط عمومی دانشگاه برگزار شد.

در این همایش پیاده روی که از مسیر ستاد مرکزی تا مزار شهید گمنام دانشگاه انجام شد نماینده نماینده بهداشت در امور شاهد و ایثارگران، مسئول نهاد رهبری دانشگاه، معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیران و کارکنان دانشگاه حضور داشتند.