برپایی بیمارستان صحرایی در روستای مشیران مشگین شهر به مناسبت هفته دفاع مقدس

۰۵ مهر ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۸ کد : ۲۷۵۶۹ اخبار دانشگاه
همزمان با هفته دفاع مقدس، برنامه ویزیت و ارائه خدمات مشاوره ای بصورت رایگان در روستای مشیران مشگین شهر انجام شد.
برپایی بیمارستان صحرایی در روستای مشیران مشگین شهر به مناسبت هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، حضور دکتر ابراهیمی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان و تیم پزشکی مرکز بهداشت شهرستان و با همکاری بسیج جامعه پزشکی استان اردبیل، برنامه ویزیت و ارائه خدمات مشاوره ای بصورت رایگان در روستای مشیران از توابع بخش مرادلو برگزار شد.

به گفته دکتر ابراهیمی، شبکه بهداشت و درمان با همکاری بسیج جامعه پزشکی استان در راستای تحقق فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص محرومیت زدایی و همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، با برپایی بیمارستان صحرایی طی اردوی جهادی یکروزه، به بیش از ۵۰۰ نفر از اهالی روستای مشیران و روستاهای اطراف بصورت رایگان خدمات درمانی و بهداشتی ارائه کردند.

وی اظهارداشت: در این تیم، پزشک فوق تخصص روماتولوژی، پزشکان متخصص داخلی، زنان، اطفال و طب اورژانس، دندانپزشک، پزشکان عمومی و کارشناسان مامایی، پرستاری و روانشناس حضور داشتند.

شایان ذکر است در حاشیه این اردوی جهادی، ایستگاه جوانی جمعیت با هدف مشاوره و ترغیب خانواده ها در خصوص فرزندآوری و طرح نفس (جلوگیری از سقط جنین) نیز برپا شد.

آخرین ویرایش۰۵ مهر ۱۴۰۲