برگزاری جلسه هم‌اندیشی معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه

۰۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۰ کد : ۲۷۵۷۷ اخبار دانشگاه
این جلسه با هدف بررسی مسائل مرتبط با حوزه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، با حضور معاونین و مدیران هر دو معاونت و مسئول نهاد رهبری دانشگاه، در سالن جلسات معاونت فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، جلسه هم‌اندیشی معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، به میزبانی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

دکتر رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در این جلسه، در رابطه با مسائل حوزه فرهنگی و دانشجویی از قبیل امکانات خوابگاه های دانشجویی، امکانات رفاهی دانشجویان و امکانات فرهنگی این معاونت، مطالبی را بیان کرد.

همچنین مواردی از قبیل راهکارهای استفاده بهینه از منابع مالی و افزایش نیروی انسانی متخصص و با کیفیت و نیز حمایت حداکثری از فعالیت های فرهنگی، مورد تأکید معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه قرار گرفت.

دکتر سعادت جلیلی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این جلسه برای افزایش حمایت از فعالیت های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، قول مساعد داد.