نشست هماهنگی تجهیز و بهره برداری بیمارستان امام رضا ع با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۲۸ دی ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۴ کد : ۲۷۶۱ اخبار اصلی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وخبرنگار وبدا:

رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل دکتر اخوان اکبری درجلسه ای که درمحل بیمارستان جدیدالاحداث امام رضا ع باحضور معاونین توسعه، درمان ومدیران ستادی برگزارشد با تاکید بر رفع کمبودها وتکمیل زیرساخت های لازم وتسریع در تهیه وخرید تجهیزات برای راه اندازی این مرکز درمانی گفت: با افتتاح وراه اندازی مرکز درمانی امام رضا ع شاهد توسعه فضای درمانی استان وارایه خدمات هرچه بیشتر به همشهریان و مراجعین خواهیم بود.
دکتر قدرت اخوان اکبری افزود: با انتقال بخش های چشم، جراحی عمومی، اورولوژی و.... به این مرکز بارسنگینی از ترافیک وحجم مراجعات سایر مراکز درمانی استان کاهش خواهد یافت هرچندتا رسیدن به وضعیت ایده آل فاصله زیادی داریم.
دکتر اخوان اکبری اظهار امیدواری کرد با آماده سازی وتجهیز کامل بیمارستان امام رضا ع تا پایان امسال، این مرکزافتتاح ودراختیار هم استانیهای عزیز قرار خواهد گرفت.
در این جلسه دکتر رضایی بنا رییس مرکز درمانی امام رضا ع در خصوص فرایند راه اندازی بیمارستان گزارشی ارایه و موارد وموضوعات لازم جهت بهره برداری درآینده نزدیک را مورد بحث وبررسی قرار دادند. در پایان این نشست رئیس دانشگاه از بخش های مختلف و در حال آماده سازی بازدید نموده ودستورات لازم جهت تسریع درامر تکمیل بیمارستان صادرکردند