تاکید بر تنظیم شیفت کاری و اضافه کار پرسنل در جلسه کنترل هزینه و افزایش درآمد دانشگاه

۱۸ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۳ کد : ۲۷۸۹۶ اخبار دانشگاه
با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، جلسه ماهانه کنترل هزینه و افزایش درآمد با محوریت تنظیم شیفت کاری و اضافه کار پرسنل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، به همت اداره اقتصاد درمان دانشگاه، جلسه ماهانه کنترل هزینه و افزایش درآمد با محوریت تنظیم شیفت کاری و اضافه کار پرسنل به ریاست دکتر رامین نسیمی دوست، معاون درمان دانشگاه و با حضور مدیران و کارشناسان حوزه ستادی و بیمارستانی در سالن جلسات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص مصوبات جلسات قبلی، در خصوص کاهش هزینه و افزایش درآمد به تنظیم شیفت های پرسنل و کنترل و توزیع عادلانه اضافه کار تاکید شد.