لزوم ضدعفونی مسیر انتقال آب در کارخانجات تهیه و توزیع آب های معدنی
در جلسه ای که در معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد بر اهمیت ضدعفونی مسیر انتقال آب در کارخانجات تهیه و توزیع آب های معدنی تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، بررسی و تصمیم گیری در خصوص ضدعفونی مسیر انتقال آب از چشمه تا کارخانه در کارخانجات تهیه و توزیع آب های معدنی با حضور مدیر غذای معاونت غذاودارو و کارشناسان این معاونت، نمایندگان استانداری، ادارات صمت، شهرکهای صنعتی، استاندارد، امور آبفا، مدیر عامل و مسئولین فنی کارخانجات تهیه و توزیع آب اردبیل ونماینده امور آب اردبیل در سالن جلسات معاونت غذاودارو دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه مقرر شد نماینده منتخب کارخانجات آب نسبت به تدوین دستور العمل و ارسال آن جهت ضدعفونی کردن مسیر آب و ارجاع آن به شرکت های صنعتی اردبیل اقدام نموده و نظارت های لازم از طریق معاونت غذاودارو صورت گرفته و همچنین نظارت های لازم از طریق امور آب استان بر بهسازی چشمه گرگر انجام شود.