قدردانی معاون درمان وزیر بهداشت از معاون درمان و تیم اجرایی واحد شناسایی و فراهم‌آوری دانشگاه

۲۷ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۵ کد : ۲۸۰۸۳ اخبار دانشگاه
معاون درمان وزیر بهداشت ضمن قدردانی از معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و تیم اجرایی واحد شناسایی و فراهم‌آوری دانشگاه از افزایش شاخص اهدای عضو در استان اردبیل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه رشد و توسعه پیوند اعضا از موارد مرگ مغزی بعنوان یکی از مولفه‌های اقتدارآفرین و پرافتخار در حوزه پزشکی و سلامت کشور است، اظهار داشت: این افتخار و اقتدار مدیون فعالیت های پیگیر و مستمر به همراه روحیه تلاشگر و جهادی گسترده عزیزانی است که دانش، تخصص و حمایت های ارزنده خود را در ارتقاء فرهنگ اهدای عضو، اهدای زندگی به کار گرفته اند.

وی ضمن قدردانی از زحمات و پشتکار معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و تیم اجرایی در واحد شناسایی و فراهم‌آوری دانشگاه بیان داشت: نتایج این زحمات و فعالیت ها در رویش زندگی در کالبد رنجور بیماران که پس از دوران مشقت بار زندگی شان می توانند آرامش نفس های آسوده و باطراوت را تجربه کنند بسیار لذت بخش است.

دکتر کریمی از افزایش PMP دانشگاه ( شاخص اهدای عضو به ازای هر یک میلیون نفر جامعه ) خبر داد و افزود: با عنایت به اینکه در مقایسه بین شش ماهه اول سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ افزایش PMP دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از ۱۱/۶ به ۲۱/۴۹ در حوزه شناسایی و فراهم‌آوری رسیده است از معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و تیم اجرایی در واحد شناسایی و فراهم‌آوری دانشگاه قدردانی می شود.

لازم به ذکر است شاخص اهدای عضو کشوری ۱۲/۵۴ است که اردبیل با ۲۱/۴۹ از شاخص اهدای عضو کشوری بالاتر است.

گفتنی است تعداد اهدای عضو در شش ماهه اول سال ۱۴۰۱ در استان اردبیل، هفت نفر بوده که در مقایسه با شش ماهه اول سال ۱۴۰۲ به ۱۵ نفر افزایش یافته است