برگزاری مراسم روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۰۵ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۱ کد : ۲۸۱۵ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
همزمان با میلاد خجسته  بانوی دشت کربلا حضرت زینب کبری(س)و روز پرستار مراسمی با حضور قشر پرستاری  در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی ره اردبیل ۵بهمن ماه  برگزار شد.
برگزاری مراسم روز پرستار در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وبدا: همزمان با میلاد خجسته بانوی دشت کربلا حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار مراسمی با حضور قشر پرستاری در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی ره اردبیل ۵بهمن ماه برگزار شد. دکتر اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در این مراسم با تجلیل از خدمات پرستاران، از آنها به عنوان فرشتگان نجات یاد برده گفت: پنجم جمادی الاول، سالروز ولادت شیرزن صحرای کربلا، زینب کبری هست. او که توانست با پیام رسانیِ شایسته، از بازماندگان حادثه جان سوز عاشورا به نیکویی پرستاری کند و لقب «بزرگ پرستار همیشه تاریخ» را زیبنده خود کند. افتخار پرستاران هم براین هست که الگوی زیبا و ارزشمند آنها حضرت زینب است. رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: یک جمله‌ی کوتاه در باب ارزش خدمت پرستاران عرض می‌کنم و آن، این است که همه موظفیم از این انسانهای فداکار و پُرعاطفه و دلسوزی که با عمل انسانیِ پرستاری خود، از بیماران در مراحل دشوار بیماری مواظبت و حمایت می‌کنند، به عنوان احترام به یک ارزش انسانی والا، قدردانی کنیم. وی ادامه داد: پرستاری حرفه‌یی انسانی و اسلامی است؛ و جامعه و کشوری مثل کشور ما که سرشار از عواطف گوناگون است، و نقش عواطف در این جامعه، همواره نقش برجسته‌یی بوده است، باید به این حرکت عاطفی بزرگ - که دارای مبنای عقلانی و فکری راسخی هم هست - به چشم احترام بنگرد. جواد زنجانی فرماندار اردبیل در این مراسم اظهار داشت: پرستاری، از آغازین لحظات طلوع اسلام، به صورت حرفه ای مقدّس مطرح بوده است. تاریخ اسلام از پرستارانی چون ام‌سَلَمه، رَبیع و سایر زنان برجسته در رأس همه آنها، حضرت فاطمه و حضرت زینب علیهماالسلام نام می بَرَد. اینان با کمال اخلاص و حفظ حریم عفاف و نجابت، به بیمار داری و معالجه مجروحان می‌پرداختند. حضرت زینب علیهاالسلام، آن وارث معدن عاطفه و شجاعت فاطمی، مقام پرستار را در دشت نینوا چنان اعتبار بخشید که امروز، روز پرستار، به زاد روز آن بانوی بزرگ، شکوه و عظمت یافته است. تاریخ انقلاب اسلامی نیز شاهد جان فشانی و از خود گذشتگی های پرستاران رشیدی است که وظیفه امداد رزمندگان غیور میهن اسلامی را به عهده داشتند. بعضی از این بزرگواران نیز، شربت شیرین شهادت نوشیدند و برگ زرّینی در صفحه خدمات پرافتخار این قشر زحمتکش به جا نهادند. فرماندار اردبیل افزود: خدمات درمانی ارزشمندی در دولت تدبیر و امید در قالب طرح تحول سلامت در اختیار مردم قرار گرفته است. در این مراسم از ۵۰ پرستار نمونه تجلیل شد.