۰۴ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۵ کد : ۲۸۲۰۴ اخبار دانشگاه
با حضور رئیس اداره پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، مشکلات و عملکرد بیمارستان‌ها و مراکز مشاوره و ارائه مراقبت های پرستاری در منزل مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، با هدف بررسی مشکلات و عملکرد بیمارستان‌ها و مراکز مشاوره و ارائه مراقبت های پرستاری در منزل، جلسه ای با حضور کارشناسان home care بیمارستان ها و موسسین مراکز home care در سالن جلسات معاونت درمان دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که به همت اداره پرستاری دانشگاه برگزار شد در خصوص جبران خدمت کارشناس مراقبت در منزل بیمارستان‌ها، ارجاع بیماران به مراکز مشاوره به طور مساوی،اطلاع رسانی به پزشکان و کارکنان بیمارستان در خصوص فعالیت مراکز مشاوره و نظارت بر فعالیت غیرمجاز افراد فاقد مجوز در سطح بیمارستان بحث و تبادل نظر شد.