نشست هم اندیشی تشکل انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه

۰۴ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۵ کد : ۲۸۲۱۰ اخبار دانشگاه
نشست هم اندیشی اعضای شورای مرکزی تشکل انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در سالن جلسات معاونت فرهنگی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، تبادل نظر در رابطه با برنامه‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی تشکل انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، از جمله محوریت مباحث مطرح شده در این جلسه بود که دانشجویان حاضر در جلسه، نظرات خود را در رابطه با این موارد، عنوان کردند.

دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در این جلسه مشورت و خرد جمعی را لازمه فعالیت های تشکل های دانشجویی دانسته و به آن تأکید کرد.

وی در ادامه گفت: مطالبات و نیازهای موجود در دانشگاه، استان و حتی در سطح کشوری باید به عنوان فعالیت اصلی تشکلها مورد توجه قرار گیرد و تا حصول نتیجه، پیگیری ها از طرف دانشجویان فعال تشکلها، ادامه داشته باشد.