بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از ساختمان در حال احداث رادیوتراپی دوم بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل

۰۸ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۰ کد : ۲۸۲۹۱ اخبار دانشگاه
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از ساختمان در حال احداث رادیوتراپی دوم بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، سعادت جلیلی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از ساختمان در حال احداث رادیوتراپی دوم بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل بازدید و از نزدیک در جریان پیشرفت عمرانی این پروژه درمانی قرار گرفت.

گفتنی است دستگاه رادیوتراپی دوم بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل به ارزش بیش از ۴۵ میلیارد تومان توسط مهندس قدرت حاج نوری، خیّر اردبیلی خریداری شده است. همچنین این خیّر نیکوکار و نیک اندیش اردبیلی، هزینه تجهیز ساختمان رادیوتراپی را به میزان ۱۰ میلیارد تومان متقبل شده است.