پیگیری اجرای برنامه های توانبخشی در مراکز تابعه دانشگاه

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۲ کد : ۲۸۳۰۵ اخبار دانشگاه
در جلسه شورای تعالی درمان دانشگاه، در خصوص اجرای برنامه های توانبخشی در مراکز تابعه دانشگاه بحث و تبادل نظر شد
پیگیری اجرای برنامه های توانبخشی در مراکز تابعه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، قبل ازظهر امروز دوشنبه ۸ آبان ماه ۱۴۰۲ جلسه شورای تعالی درمان با محوریت پیگیری اجرای برنامه های توانبخشی در مراکز تابعه دانشگاه به ریاست دکتر رامین نسیمی دوست، معاون درمان دانشگاه و با حضور اعضای شورا در سالن جلسات معاونت درمان برگزار شد.

در این جلسه، موضوعاتی از جمله پیگیری اجرای برنامه های توانبخشی برای خدمت گیرندگان در مراکز تابعه دانشگاه طبق دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت و پیگیری بحث سزارین مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین گزارش بازدید تیم اعزامی معاونت درمان دانشگاه به بیمارستان بقیه الله (عج) ارائه و مقرر شد تا حد ممکن از تجریبات موفق این بیمارستان الگو برداری و استفاده گردد.

در پایان این جلسه، درخواست های نقل و انتقال مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمات لازم اخذ شد.