برگزاری جلسه هماهنگی برگزاری رقابت کرسی‌های آزاداندیشی دانشجویی در استان اردبیل

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۹ کد : ۲۸۳۲۴ اخبار دانشگاه
با حضور معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه هماهنگی برگزاری رقابت کرسی‌های آزاداندیشی دانشجویی در استان برگزار شد.
برگزاری جلسه هماهنگی برگزاری رقابت کرسی‌های آزاداندیشی دانشجویی در استان اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، این رقابت‌ها با مشارکت دانشگاه‌های علوم پزشکی، آزاد اسلامی و محقق اردبیلی در ۳ مرحله دانشگاهی، استانی و کشوری برگزار شده و به تیم‌های برتر جوایز نفیسی اعطاء می‌شود.

همچنین اطلاعات تکمیلی در رابطه با نحوه و جزئیات برگزاری این رویداد رقابتی متعاقبا اعلام خواهد شد.

تمرین و تقویت فعالیت‌های گروهی منسجم و هدفمند، تقویت انگیزه‌های ارتقای دانش و آگاهی در میان دانشگاهیان و ایجاد بستر مناسب برای تشویق و زمینه‌سازی فرآیند تولید علم؛ به‌ویژه احیای امر به معروف و نهی از منکر تخصصی و آموزش عملی رعایت اخلاق اسلامی و نحوه گفتگوی علمی، مستند، و مستدل با منتقدان از دیگر اهداف برگزاری رویداد سراسری رقابت تیم‌های دانشجویی در کرسی‌های آزاداندیشی است.

شیوه نامه این رویداد از جمله ساختار تشکیلاتی، زمان‌بندی، ضوابط تشکیل تیم‌ها، الزامات اجرایی رویداد سراسری و ... است به صورت تفصیلی در اختیار واحدهای دانشگاه‌ها قرار گرفته است.