۱۰ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۲ کد : ۲۸۳۳۴ اخبار دانشگاه
در جلسه ای که با حضور معاون درمان و اعضای هیئت مدیره نظام پزشکی برگزار شد بر عزم جدی دانشگاه علوم پزشکی و نظام پزشکی اردبیل بر برخورد قانونی با تبلیغات مداخله گران حوزه سلامت تاکید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، جلسه کمیته تبلیغات پزشکی نظام پزشکی استان با حضور معاون درمان دانشگاه، اعضای هیئت مدیره نظام پزشکی، مدیر و کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه در سالن جلسات نظام پزشکی اردبیل برگزار شد.

در این جلسه در خصوص ساماندهی تبلیغات پزشکی و برخورد قانونی با تبلیغات مداخله گران حوزه سلامت بویژه در حوزه پوست و زیبایی و دندانپزشکی بحث و تبادل نظر شد.

همچنین در این جلسه بر اجرای طرح مشترک برخورد ضربتی با افراد سودجو با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و نظام پزشکی و اماکن نیروی انتظامی تاکید شد.