برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۱۱ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۰ کد : ۲۸۳۵۹ اخبار دانشگاه
با حضور وبیناری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد
برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، محوریت برگزاری این جلسه، شرکت اعضای شورای فرهنگی دانشگاه در وبینار وزارتی با سخنرانی دکتر شیراوژن، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بود.

مباحث مرتبط با برگزاری جلسات شورای فرهنگی دانشگاه‌ها و واحدهای تابعه، موضوع اصلی برگزاری این وبینار بود.

میزان بودجه اختصاص یافته به شوراهای فرهنگی، موضوعات و اولویت‌های مدنظر وزارتخانه در این رابطه، ظرفیت شورای فرهنگی و تشکیل کمیته های متعدد تخصصی زیرمجموعه آن و اهمیت نگاه بومی و منطقه‌ای و پرداختن به مسائل ویژه فرهنگی دانشگاه، در این نشست مورد تاکید قرار گرفته و بررسی شد.

همچنین لحاظ کردن پیوست فرهنگی برای برنامه‌های مختلف در معاونت‌ها بر اساس سند اسلامی شدن دانشگاه‌ها، از دیگر مواردی بود که مورد تاکید معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت قرار گرفت.

آخرین ویرایش۱۱ آبان ۱۴۰۲