بازدید مدیران دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از دانشکده پرستاری گرمی مغان

۱۸ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۹ کد : ۲۸۵۰۶ اخبار دانشگاه
به منظور بررسی و پیگیری مشکلات آموزشی، رفاهی و صنفی دانشجویان شهرستان گرمی، مدیران واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از دانشکده پرستاری مغان بازدید کرده و جلسه‌ای با حضور رئیس شبکه و دانشجویان برگزار شد.
بازدید مدیران دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از دانشکده پرستاری گرمی مغان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، طبق دستور ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مبنی بر بازدید و تهیه گزارش از اقدامات انجام یافته پیرو بازدیدهای قبلی، ارزیابی‌های لازم با حضور مدیران واحدهای مختلف از جمله مدیر امور دانشجویی، مدیر حراست، مدیر آموزشی و مدیر بودجه دانشگاه صورت گرفت.

جابجایی سرای دانشجویی خواهران به پانسیون پزشکان، تهیه تجهیزات خوابگاهی از جمله جاروبرقی و یخچال، حضور ناظمه در خوابگاه خواهران، افزایش تجهیزات آموزشی skill_lab از جمله اقدامات مسئولان دانشکده بود.

در جلسه‌ای که با حضور دانشجویان و مسئولان دانشکده و مدیران دانشکاه برگزار شد، مشکلات موجود مورد بررسی قرار گرفته و در رابطه با برطرف کردن این مشکلات، بحث و تبادل نظر شد.