دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور

۲۲ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۰۴ کد : ۲۸۵۷۰ اخبار اصلی
رئیس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور دیدار و گفتگو کردند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه به همراه معاونین توسعه مدیریت و منابع و درمان دانشگاه با رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور دیدار و گفتگو کردند.

در این جلسه مسائل و مشکلات دانشگاه بویژه مشکلات اعتباری، مطالبات پرسنلی و پروژه‌های عمرانی دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس امور سلامت و رفاه اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور در این جلسه در خصوص حل مشکلات اعتباری دانشگاه قول مساعد داد.