حضور سرپرست روابط‌عمومی دانشگاه در اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور

۱۲ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۱ کد : ۲۹۰۵۶ اخبار اصلی
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران، اجلاس مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، این اجلاس با حضور مدیران روابط عمومی دانشگاه هاو دانشکده های علوم پزشکی، سازمان های تابعه و معاونت های وزارت بهداشت از امروز شنبه ۱۱ آذرماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شد و تا روز یکشنبه ۱۲ آذرماه ۱۴۰۲ ادامه دارد.

برگزاری کارگاه های آموزشی کاربرد هوش مصنوعی در روابط عمومی، پلتفرم ویراستی و سامانه ملی دسترسی آزاد اطلاعات از برنامه های این اجلاس است.

رضا مرادی، سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز در این اجلاس حضور دارد.