بررسی روند اجرای طرح پویش ملی سلامت در مشگین شهر

۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۵ کد : ۲۹۰۶۶ اخبار دانشگاه
با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، روند اجرای طرح پویش ملی سلامت در مشگین شهر مورد بررسی قرار گرفت
بررسی روند اجرای طرح پویش ملی سلامت در مشگین شهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر محمد جعفرزاده، معاون بهداشت دانشگاه، ضمن حضور در مرکز شماره یک شهری و روستایی مشگین شهر، روند اجرای طرح پویش ملی سلامت در این مرکز را مورد بررسی قرار داد.

وی ضمن ابراز رضایت روند غربالگری در جمعیت گروه هدف شهرستان، از زحمات همکاران و دست اندرکاران شبکه بهداشت و درمان شهرستان مشگین شهر قدردانی کرد.

گفتنی است طرح ملی پویش ملی سلامت جهت غربالگری بیماری فشارخون و دیابت از ۲۰ آبان ماه الی ۱۵ دی‌ماه سالجاری برای کلیه افراد بالای ۱۸ سال در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه های بهداشت استان اردبیل همزمان با سراسر کشور اجرا می شود.