برگزاری مسابقات تنیس روی میز به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و روز دانشجو در دانشگاه

۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۸ کد : ۲۹۰۷۷ اخبار دانشگاه
مسابقات ورزشی تنیس روی میز به همت تربیت بدنی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه و با مشارکت و همکاری انجمن ورزشی تنیس‌روی‌میز دانشجویان، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و روز دانشجو با شرکت ۵۶ نفر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، تربیت‌بدنی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با مشارکت و همکاری انجمن ورزشی تنیس‌روی‌میز دانشجویان به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و روز دانشجو، یک دوره مسابقات تنیس‌روی‌میز در بخش پسران دانشجو برگزار و نتایج این مسابقات اعلام شد.

امید عباسپور دانشجوی رشته اتاق عمل و محمدرضا دیرین دانشجوی رشته پزشکی به ترتیب مقام اول و دوم را کسب کردند.

ماهور محمدی دانشجوی رشته پرتو شناسی و مهدی مدادی دانشجوی رشته پزشکی به صورت مشترک مقام سوم این مسابقه را کسب کردند.

لازم به ذکر است این مسابقات در سالن ورزشی پیامبر اعظم (ص) با حضور ۵۶ نفر از علاقمندان رشته تنیس روی میز از دانشجویان دانشکده‌ها به صورت انفرادی برگزار شد.