پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت یوم الله ۲۲ بهمن

۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۳:۰۹ کد : ۲۹۵۷ اخبار اصلی اخبار
این روزها، روزهایی ماندگار و فراموش نشدنی در تاریخ ملت بزرگ ماست، انقلابی که رساترین فریاد تاریخ، یعنی امام امت، آن را رهبری کرد و به فرجام رساند و برای حفظ آن، با تمام وجود تلاش کرد. انقلابی که مبتنی بر بینش عمیق توحیدی و الهام گرفته از انقلاب سرخ عاشورای حسینی بود، که در آن عده ای قلیل، با اعتقادی وسیع و راسخ، نیروهای کفر و باطل را شکست دادند و چشم قدرتمندان را خیره ساختند. با پای گذاردن در دایره معنویت و ایثار و شهادت بود که فرزانگان خاک، از این سرزمین پاک، به سوی افلاک، پر گشودند و تا نهایت تاریخ جاودانه شدند.
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت یوم الله ۲۲ بهمن

بسم الله الرحمن الرحیم

در حالی سی و نهمین سال گشت پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی می داریم که کاروان انقلاب از سنگلاخ های عظیمی در مسیر حرکت خود عبور کرده است، و با اقتدار تمام بر مواضع اصلی و مکتبی خود، تأکید ورزیده است. بی تردید در ادامه نیز با الهام از ارواح مقدس شهدا و ایثارگران و با عنایات خداوند و تحت زعامت رهبر گرانقدرمان، موانع را رفع و نور امید را در دل محرومان جهان روشن خواهیم کرد.

اینجانب ضمن تبریک مجدد این ایام شکوهمند از عموم هم استانیهای عزیز و پرسنل، اساتید، اعضای هیات علمی و دانشجویان دعوت میکنم با حضور پرشور خود در راهپیمایی دشمن شکن، وحدت آفرین ۲۲ بهمن، بیعت خود با نظام و رهبری را به جهانیان به اثبات برسانند.

دکتر قدرت اخوان اکبری

رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل