خلق حماسه ای دیگر در راهپیمائی ۲۲ بهمن ۹۶

۲۲ بهمن ۱۳۹۶ | ۲۱:۱۶ کد : ۲۹۷۱ اخبار اصلی اخبار
همگام و همراه با ملت بزرگ و سرافراز ایران اسلامی شاهد خلق حماسه ای دیگر در ۲۲ بهمن چهلمین طلیعه بهار پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران بودیم و بار دیگر، استکبار و دشمنان قسم خورده ملت غیور و حماسه آفرین ایران ، شکست خورده و مقهور غیرت،شجاعت ،عزت ،اقتدار و حضور دشمن شکن خیل عظیم و خروشان امت اسلامی و اهداف الهی انقلابی امام راحل و رهبری داهیانه مقام عظمای ولایت شد . وهمچنان یاس وناامیدی درخیمه گاه وهیمنه وجودی بدخواهان نظام وانقلاب سایه گستراند.
خلق حماسه ای دیگر در راهپیمائی ۲۲ بهمن ۹۶

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

همگام و همراه با ملت بزرگ و سرافراز ایران اسلامی شاهد خلق حماسه ای دیگر در ۲۲ بهمن چهلمین طلیعه بهار پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران بودیم و بار دیگر، استکبار و دشمنان قسم خورده ملت غیور و حماسه آفرین ایران، شکست خورده و مقهور غیرت، شجاعت، عزت، اقتدار و حضور دشمن شکن خیل عظیم و خروشان امت اسلامی و اهداف الهی انقلابی امام راحل و رهبری داهیانه مقام عظمای ولایت شد. وهمچنان یاس وناامیدی درخیمه گاه وهیمنه وجودی بدخواهان نظام وانقلاب سایه گستراند. امروز درصبح فجری دیگر، قاطبه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، کارمندان، پرسنل بهداشتی درمانی، مدیران، اساتید، اعضاء هیات علمی، دانشجویان همراه با مردم همیشه در صحنه استان و دانشگاهیان اربیل، پرشور تراز سالهای قبل با اراده راسخ و با مشتهای گره کرده بافریاد های استکبار ستیزانه در راهپیمائی ۲۲ بهمن شرکت کردند و بار دیگر دست رد به سینه دشمنان زالو صفت و استکبار آمریکایی صهیونیستی زدند و میثاق دوباره خود را با آرمانهای امام امت وشهدای انقلاب ودفاع مقدس وعلی الخصوص رهبری معظم امام خامنه ای تجدید نمودند.

نظر شما :