برگزاری همایش پیشگیری از وقوع تخلفات اداری در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۲۹ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۵ کد : ۳۰۰۶ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
تعداد بازدید:۲۴۱۵
همایش پیشگیری از وقوع تخلفات اداری مدیران دانشگاه علوم پزشکی اردبیل امروز با حضور مدیران و مسئولین واحدهای مختلف دانشگاه برگزار شد.
برگزاری همایش پیشگیری از وقوع تخلفات اداری در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

همایش پیشگیری از وقوع تخلفات اداری مدیران دانشگاه علوم پزشکی اردبیل امروز با حضور مدیران و مسئولین واحدهای مختلف دانشگاه برگزار شد.
دکتر اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در این همایش ضمن تقدیر از خدمات اعضای هیات رسیدگی به تخلفات در حفظ و صیانت از حقوق کارمندان گفت: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با وجود داشتن حدود ۷ هزار پرسنل مجموعه گسترده ای است که طبیعتاً خواه نا خواه برخی از تخلفات نیز در آن رخ می دهد و وظیفه مدیران و مسئولین واحدهای دانشگاه هست که از وقوع این تخلفات به انحاء مختلف پیشگیری نمایند و در صورت بروز تخلفات بویژه تخلفات مالی موضوع را از طریق هیات رسیدگی به تخلفات اداری پیگیری نمایند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: رسالت بزرگی بر دوش هیات رسیدگی به تخلفات کارکنان در حفظ و صیانت از اموال و بیت المال از یک طرف و از سوی دیگر حقوق و شان کارمندی است.
وی تصریح کرد: هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان می بایست با رافت اسلامی وبا عدل و انصاف با در نظر گرفتن قوانین شرعی و جاری مملکت نسبت به صدور احکام محکومیت اقدام نمایند.
کریم رمضانزاده رئیس هیات بدوی رسیدگی به تخلفات اداری دانشگاه در این همایش گفت: صلاحیت رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان با هیئت بدوی است و آراء صادره در صورتی که قابل تجدید نظر نباشد از تاریخ ابلاغ قطعی و لازم الاجرا است.
رمضانزاده افزود: سیاست حاکم بر نظارت، کشف، معرفی، رسیدگی و برخورد قاطع با تخلفات اداری ارتباط مستقیم با کاهش یا افزایش تخلف اداری دارد.
وی از مدیران و مسئولین اداری خواست با ساز و کارهای لازم با پیشگیری از تخلفات در حفظ و صیانت از بیت المال و رعایت قوانین و مقررات اداری کوشش نمایند.

حجت الاسلام واحدی زاده مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیزدر این همایش اظهار داشت: آموزه های دینی برای پیشگیری از ناهنجاریهای اخلاقی و تخلفات اداری در زندگی فردی و اجتماعی علاوه بر ناظران بیرونی در درجه اول به خود کنترلی پرداخته است.خود کنترلی، به معنای نظارت و مواظبت فرد بر اعمال و رفتار خویش و در نتیجه انجام دادن وظایف به نحو مطلوب و پرهیز از انحراف و تخلف شغلی و اداری است، که همان تقوا است. و در ادبیات قرآن و نهج البلاغه، مسئله خود کنترلی با عنصر «تقوا» پیوندی ناگسستنی یافته است. به عبارت دیگر، بیان قرآنی و اسلامی خود کنترلی، در مفهوم ارزشی «تقوا» تجسم یافته است. این واژه، در اصل از ماده «وقایه» به معنای نگهداری یا خویشتن داری است. نیروی کنترل درونی است که انسان را در برابر طغیان شهوات حفظ می کند. تقوا، از قدرت بازدارندگی و نیروی حرکتی پرتوانی برخوردار است که ماشین وجود انسان را از پرتگاه ها حفظ، و از سستی ها و خطاها باز می دارد.
حجت الاسلام واحدی زاده افزود: حقیقت تقوا همان احساس مسئولیت درونی است و تا این احساس نباشد، انسان به دنبال هیچ برنامه سازنده ای حرکت نمی کند وریشه چنین احساس مسئولیتی، دو چیز است:
۱- یاد خدا؛ یعنی توجه به مراقبت دائمی خداوند و حضور او در همه جا و همه حال

۲- توجه به معاد و دادگاه عدل خداوند و نامه اعمالی که هیچ کار کوچک و بزرگی نیست، مگر آنکه در آن ثبت می شود. به همین دلیل، توجه به این دو اصل مبدا و معاد، سرلوحه برنامه های تربیتی پیامبران و اولیای الهی قرار داشته و تاثیر آن در پاکسازی فرد و اجتماع، کاملاً چشمگیر است.‌

آخرین ویرایش۳۰ بهمن ۱۳۹۶