رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در نشست هم اندیشی با بانوان دانشگاه

تبدیل بیمارستان علوی اردبیل به بیمارستان تخصصی بانوان

۱۱ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۹ کد : ۳۰۱۸۷ اخبار دانشگاه
به همت مشاور امور بانوان و خانواده رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، نشست هم‌اندیشی دکتر علی محمدیان،‌ رئیس دانشگاه با بانوان تأثیرگذار هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دختر دانشگاه برگزار شد.
تبدیل بیمارستان علوی اردبیل به بیمارستان تخصصی بانوان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر لیلا رئیسی مشاور امور بانوان و خانواده رئیس دانشگاه، در ابتدای این جلسه، گزارشی از عملکرد حوزه بانوان دانشگاه تشریح کرد.

دکتر علی محمدیان،‌ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز در ادامه این جلسه به اجرای مناسب طرح انطباق در واحدهای تابعه دانشگاه اشاره کرده و به بیان برنامه‌های اجرا شده در حوزه بانوان پرداخت.

وی در ادامه گفت: برنامه‌ریزی‌ها برای تبدیل بیمارستان علوی اردبیل به بیمارستان اختصاصی بانوان انجام شده و تلاش می‌کنیم با تکمیل نیازمندی‌های موجود، این امر محقق شود.

بانوان شرکت‌کننده در این جلسه نیز به بیان مسائل و مشکلات این حوزه پرداختند.