برگزاری جلسه کرسی آزاد اندیشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد

۱۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۰ کد : ۳۰۲۷۴ اخبار دانشگاه
جلسه کرسی آزاد اندیشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، با حضور دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی و حجت‌الاسلام واحدی‌زاده، مسئول نهاد رهبری دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جلسه کرسی آزاد اندیشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، در این جلسه موضوعات درخواستی دانشکده‌های پزشکی و پیراپزشکی، داروسازی و حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مورد بررسی قرار گرفت.

این درخواست‌ها با موضوعات کارکرد آبدرمانی‌ها در حوزه درمان، حمایت ایران از جبهه مقاومت، ادامه تحصیل، تخصص یا کار؟، ازدواج دانشجویی، حجاب و عفاف، و سهمیه کنکور بررسی و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین در ادامه این جلسه مقرر شد رویداد سراسری کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه‌ها، با توجه به نزدیک‌شدن به زمان انتخابات مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان، با مشارکت دانشگاهیان (دانشجویان، اساتید و کارکنان) با موضوعات مختلف برگزار و به برندگان جوایزی اهدا شود.