تقدیر از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در اجلاس معاونین تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت

۲۹ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۱ کد : ۳۰۴۹۳ اخبار دانشگاه
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از افزایش رشد عملکرد دانشگاه در سه سال اخیر بخصوص در حوزه فناوری خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر فرهاد پورفرضی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه گفت: در جلسه معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و رشد عملکرد در سه سال اخیر بخصوص در حوزه فناوری توسط دکتر یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت تقدیر بعمل آمد.

وی اظهارداشت: در این اجلاس اعلام شد عملکرد دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در حوزه فناوری در تمامی شاخص ها روند افزایشی داشته و بیشترین روند رشد در محور فروش، ارائه خدمات و آموزش و فرهنگ سازی می باشد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه افزود: بعد از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دانشگاه های علوم پزشکی بقیه ا... و مازندران در رتبه های بعدی قرار دارند.