پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت ۱۴ اسفند، روز احسان و نیکوکاری

۱۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۴ کد : ۳۰۷۱۳ اخبار دانشگاه

الَّذِینَ یُنْفِقُونَ فِی السَّرَّاءِ وَالضَّرَّاءِ وَالْکَاظِمِینَ الْغَیْظَ وَالْعَافِینَ عَنِ النَّاسِ ۗ وَاللَّهُ یُحِبُّ الْمُحْسِنِینَ( ۱۳۴، آل عمران)

" متّقین کسانى هستند که در راحت و رنج انفاق مى‌کنند و خشم خود را فرو مى‌برند و از (خطاى) مردم مى‌گذرند و خداوند نیکوکاران را دوست مى‌دارد "

ای نیکوکار! تو که صمیمانه خوشی هایت را به سفره محرومان می ریزی. دستانِ نیازمند هر شب برایت به دعا بلند خواهد شد و چشم های کودکان بی بضاعت این مهربانی را هرگز فراموش نخواهد کرد.

امروز لب ها برای لبخند پر از بهانه اند و بازار محبت گرم است، دل ها به هم نزدیک می شوند و شکوفه های مهربانی در قلب ها جوانه می زند.

شاید بتوان با سرمایه احسان و نیکوکاری، در این روز، دلی به دست آورد و با دوستی و مهرورزی، بوستان وجود را زینت داد و نهال عشق و خوبی را بار دیگر آبیاری کرد.

۱۴ اسفند، روز احسان و نیکوکاری، مطلع غزل انسان دوستی و نوع دوستی مبارک و فرخنده باد.

دکتر علی محمدیان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اردبیل