برگزاری جلسه بررسی آخرین وضعیت احداث اِلِمان شهیدگمنام در دانشگاه

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۸ کد : ۳۰۷۲۶ اخبار دانشگاه
با حضور معاونین فرهنگی و دانشجویی و توسعه دانشگاه، مسئول نهاد رهبری، مسئول حوزه بسیج دانشجویی و مدیران واحدهای مختلف دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، جلسه بررسی آخرین وضعیت احداث اِلِمان شهیدگمنام در دانشگاه برگزار شد.
برگزاری جلسه بررسی آخرین وضعیت احداث اِلِمان شهیدگمنام در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، این جلسه در اتاق جلسات معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است که مسئولیت پیگیری قرارداد و آغاز پروژه احداث اِلِمان شهید گمنام دانشگاه بر عهده معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بوده که در این جلسه نتایج پیگیری‌ها و اقدامات صورت گرفته بررسی شد.

طبق اعلام معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، شرکت طرف قرارداد که وظیفه احداث اِلِمان شهید گمنام دانشگاه را بر عهده داشته است، طبق نامه رسمی اعلام کرده است که امکان اجرای این پروژه را ندارد.

همچنین در این جلسه مقرر شد که معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مسئولیت عقد قرارداد جدید و پیگیری احداث این پروژه را بر عهده داشته باشد.

طرح نهایی نیز بعد از تایید در شورای فرهنگی و هیئت امنای شهید گمنام دانشگاه اجرایی می‌شود.