‍دیدار فرمانده انتظامی استان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۵۷ کد : ۳۱۲۷۶ اخبار اصلی
فرمانده انتظامی استان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی دیدار و گفتگو کرد
‍دیدار فرمانده انتظامی استان با رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، ظهر امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ سردار جواد تقوی، فرمانده انتظامی استان با دکتر علی محمدیان رئیس دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که بمناسبت هفته سلامت و با حضور معاون درمان سپاه، معاونین و مدیران دانشگاه برگزار شد سردار تقوی، فرمانده انتظامی استان ضمن تبریک هفته سلامت از تلاش ها و رشادت‌های مدافعان سلامت تجلیل کرد.

دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه نیز ضمن تاکید بر همکاری مشترک دانشگاه و فرماندهی انتظامی استان بیان داشت: این همکاری مشترک در حوزه بهداشت، درمان و غذاودارو در پیشگیری از تخلفات مربوط بسیار موثر می باشد.

در پایان این جلسه و بمناسبت هفته سلامت، لوح تقدیری از طرف فرماندهی انتظامی استان به رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اهدا شد.

آخرین ویرایش۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳