۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۸ کد : ۳۱۲۸۸ اخبار دانشگاه
جلسه توجیهی تدوین برنامه استراتژیک و آیین‌نامه‌های اداری و استخدامی برای کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، در این جلسه دکتر مهدی رهبر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به تشریح نحوه تدوین برنامه استراتژیک، اهمیت رعایت قوانین و مقررات اداری در چارچوب آیین نامه کشوری و تکریم حقوق ارباب رجوع اشاره و توصیه کرد.

در ادامه، اکبر قاسمی، رئیس امور عمومی معاونت به تبیین بندهای آیین نامه و ساعات حضور و غیاب و استفاده از مرخصی‌های سالانه کارمندان پرداخت.

در پایان این جلسه، خانم دکتر پرتویی، مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی به تبیین و اجرای برنامه‌های استراتژیک و کاربردی در این حوزه اشاره کرد.