تجلیل از رئیس و کارکنان اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه به مناسبت روز روانشناس

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۵ کد : ۳۱۳۶۶ اخبار دانشگاه
به مناسبت روز روانشناس جلسه هم‌اندیشی و تجلیل از رئیس و کارکنان اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی، با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و مدیر دانشجویی در سالن جلسات سیمرغ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، در این جلسه برگزاری کارگاه‌های ارتقاء سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین در خصوص نحوه غربالگری دانشجویان با اولویت دانشجویان سراهای دانشجویی تبادل نظر شد و نحوه تعامل با ناظمه‌ها در خوابگاه‌ها و همچنین روش‌های فعال‌سازی ارتباط خانواده و دانشگاه مورد هم‌اندیشی و بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در پایان این جلسه، به مناسبت روز روانشناس از کارشناسان شاغل در اداره مشاوره دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.