جلسه کمیته دانشگاهی بیماری های مشترک بین انسان و حیوان در دانشگاه

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۱ کد : ۳۱۳۸۲ اخبار دانشگاه
با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، جلسه کمیته دانشگاهی بیماری های مشترک بین انسان و حیوان (زئونوز) و منتقله از طریق پشه آئدس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، جلسه کمیته دانشگاهی بیماری های مشترک بین انسان و حیوان (زئونوز) و منتقله از طریق پشه آئدس به ریاست دکتر محمد جعفرزاده، معاون بهداشت دانشگاه و با حضور اعضای کمیته و نمایندگان دستگاه های اجرایی مرتبط در سالن جلسات ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه در خصوص اهمیت پیشگیری، مدیریت و کنترل بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان بویژه تب مالت، حیوان گزیدگی و هاری انسانی، کیست هیداتیک، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) و همچنین بیماری های منتقله از طریق پشه آئدس بحث و تبادل نظر شد.

در پایان این جلسه از کارشناسان واحد بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه بمناسبت روز ملی مبارزه با بیماری ها تجلیل شد.