۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۷ کد : ۳۱۶۰۸ اخبار دانشگاه
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، جلسه مشترک معاونین غذاودارو و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه های علوم‌پزشکی اردبیل و اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، نشست مشترک معاونین و مدیران معاونت های غذا و‌ دارو، توسعه مدیریت و منابع و مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه‌ های علوم پزشکی اردبیل و اصفهان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

این نشست مشترک با هدف انتقال بخشی از تجربیات کارگروه اقتصاد دارو و ملزومات پزشکی اردبیل، بررسی چالش ها و مشکلات مشترک دارو و ملزومات پزشکی، راهکارهای ممکن در خصوص حل این مشکلات با تبادل تجربیات این دو دانشگاه و همچنین پیگیری و مطالبه گری از سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه مقرر شد تیم کارشناسی از دو دانشگاه بصورت تخصصی در خصوص مباحث به روز رسانی سیستمی قیمت دارو، مشکلات HIS، کسورات اصالت سنجی، مشکلات سامانهIMED تجهیزات پزشکی، درآمدهای دارویی و ... بعنوان مشکلات مشترک دو دانشگاه، اقدام به پیگیری مشکلات و چالشهای فرآیندی نموده و از نظرات کارشناسی و تجارب سایر دانشگاهها نیز در صورت نیاز استفاده نمایند.

لازم به ذکر است جلسه بعدی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با حضور تیم کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار خواهد شد.