مراسم گرامیداشت روز ارتباطات و روابط عمومی در دانشگاه

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۹ کد : ۳۱۶۳۳ اخبار دانشگاه
با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، مراسم گرامیداشت روز ارتباطات و روابط عمومی در دانشگاه برگزار شد
مراسم گرامیداشت روز ارتباطات و روابط عمومی در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، قبل ازظهر امروز مراسم گرامیداشت روز ارتباطات و روابط عمومی با حضور دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که بمناسبت فرارسیدن ۲۷ اردیبهشت، روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد دکتر محمدیان، ضمن قدردانی از زحمات کارکنان روابط عمومی دانشگاه اظهارداشت: روابط عمومی جزو وظایف مدیریتی بوده و اهمیت آن زمانی است که به نحو صحیح و درست انجام شود.

وی با اشاره نقش مهم اطلاع رسانی به موقع فعالیت ها و اقدامات دانشگاه تاکید کرد: اطلاع از جو عمومی جامعه و دانشگاه و همچنین ارائه دهندگان و گیرندگان خدمت یک تکلیف برای روابط عمومی است و در پاسخ به موارد مطرح شده در رسانه ها هم باید به اصل مهم پاسخ به موقع و ظرافت کار اهمیت داد.

رئیس دانشگاه، ارزیابی وضعیت موجود دانشگاه و ارائه راهکار مناسب را از دیگر وظایف روابط عمومی دانست و تصریح کرد: آموزش عمومی و همگانی نیز از جمله موضوعاتی است که باید در روابط عمومی به آن توجه شود.

در این جلسه از فعالین حوزه روابط عمومی دانشگاه در واحدها و شهرستان های مختلف تجلیل شد.