بررسی چالش ها و مشکلات حوزه پرستاری استان با حضور رئیس دانشگاه

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۳ کد : ۳۱۶۸۴ اخبار اصلی
با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، چالش ها و مشکلات حوزه پرستاری استان در اولین جلسه شورای هماهنگی پرستاری در سال ۱۴۰۳ مورد بررسی قرار گرفت
بررسی چالش ها و مشکلات حوزه پرستاری استان با حضور رئیس دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، اولین جلسه شورای هماهنگی پرستاری استان در سال ۱۴۰۳ به ریاست دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه، معاون درمان، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، رئیس اداره پرستاری، رئیس و اعضای هیات مدیره نظام پرستاری استان در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه، خانم دکتر نصیری، رئیس اداره پرستاری دانشگاه گزارشی از وضعیت حوزه پرستاری دانشگاه از جمله نیروی انسانی و سایر مسائل مرتبط با حوزه پرستاری ارائه داد.

در ادامه، چالش ها و مشکلات موجود در دانشکده پرستاری و مامایی و حوزه پرستاری  استان از جمله پرداخت معوقات کارانه پرستاری، کمبود نیروی انسانی، پایین بودن مبلغ اضافه کاری، نارضایتی موجود در بحث اضافه کاری توسط اعضای هیات مدیره نظام پرستاری و رئیس دانشکده پرستاری و مامایی مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان این جلسه، رئیس و معاون درمان دانشگاه گزارشی از پیگیری های مجموعه دانشگاه برای مسائل و مشکلات حوزه پرستاری بیان کردند.