برگزاری مانور طرح مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی سال ۱۳۹۶

۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۹:۱۶ کد : ۳۱۹۸ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
دکتر نخستین معاون امور بهداشتی دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار وب دا گفت: طرح سلامت نوروزی سال ۱۳۹۷ از اول اسفند ماه شروع و تا نیمه سال بعد ادامه ادامه خواهد داشت و در این طرح که با هدف تامین سلامت مردم انجام می شود نظارتهای بهداشتی مراکز تولید، عرضه و توزیع مواد غذایی، رستوران ها، مراکز تفریحی اقامتی و امکنه های مرتبط با سلامت مردم انجام خواهد شد.
برگزاری مانور طرح مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی سال ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

مانور طرح سلامت نوروزی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با حضور کارشناسان بهداشت محیط، مدیران و معاون بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

دکتر نخستین با اشاره به حضور ۲۴ تیم بازرسی با ۱۲۰ کارشناس بهداشت محیط از سال ۸ صبح تا ۸ شب گفت: بهداشت محیط همیشه در خدمت مردم است و این مانور به صورت نمادین و جهت اعلام حضور در کنار مردم می باشد و در حال حاضر تیم های نظارت بهداشتی جهت بازرسی بر ۱۹۳۸۳ واحد مورد نظارت آمادگی کامل دارند.

معاون بهداشت دانشگاه خاطر نشان کرد: برای رسیدن به اهداف مورد نظر در مراکز بهداشت حرکت طبق اولویتها و هماهنگ با اهداف پیش بینی شده از ضروریات می باشد. داشتن برنامه عملیاتی سالانه، مشارکت بین بخشی، ارتقای سطح آگاهی سلامت و خود مراقبتی مردم و اجرای برنامه های خود کنترلی از برنامه هایی است که ما را در رسیدن به اهداف یاری خواهد کرد.

در پایان این مصاحبه دکتر نخستین ار مردم اردبیل درخواست نمود در صورت داشتن شکایت و موارد مربوطه به بهداشت و انتقاد در ثبتها با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس گرفته و با گزارش موارد ما را یاری نمایند.