تشکیل ستاد هماهنگی خدمات نوروزی در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی

۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۴:۰۹ کد : ۳۲۰۸ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
با هدف هماهنگی و برنامه ریزی برای ارایه خدمات مطلوب و با کیفیت در ایام نوروز ۹۷ ستاد هماهنگی خدمات نوروزی حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تشکیل جلسه داد.
تشکیل ستاد هماهنگی خدمات نوروزی در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی وخبرنگار وبدا:

در این جلسه که با حضور مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان، روساء و مدیران داخلی و دفاتر پرستاری بیمارستان‌های استان، مدیران بیمارستان‌های خصوصی و نمایندگان سازمان نظام پزشکی اردبیل برگزار شد آخرین دستورالعمل‌ها و برنامه ریزی های صورت گرفته و نیز مشکلات و نواقصات موجود بررسی و راهکارهای لازم ارایه گردید.

دکتر افشین فتحی در مصاحبه با خبرنگار وبدا گفت: با توجه به فرارسیدن ایام نوروز وچهارشنبه آخر سال تصمیماتی در راستای خدمت رسانی به همشهریان ومسافرین گرامی اتخاذ شد.

دکتر فتحی ادامه داد: در این ایام خدمات ۲۴ ساعته در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی ارائه داده شده و اورژانس ۱۱۵و اورژانس بیمارستانی در آماده باش کامل خواهند بود.

افشین فتحی با اشاره به تدارک آمبولانس‌های پشتیبان برای اورژانس ۱۱۵ استان از فعالیت حداقل ۵۰ درصدی بخش خصوصی درمانی در ایام تعطیل

و فعالیت تمام وقت و با تمام ظرفیت بخش‌های دیالیز خبر داد وافزود:

مقرر شد اتفاقات و وقایع فوری و حیاتی مطابق دستورالعمل‌ها در اسرع وقت به مسوولین امر و وزارت بهداشت توسط واحد EOC و MCMC دانشگاه گزارش داده شود .

معاون درمان دانشگاه برافزایش توان و کیفیت خدمات در اورژانس‌ها تاکید کرده و از برقراری کلینیک‌های ویژه در ایام تعطیل وفعالیت مراکز بهداشتی درمانی منتخب در استان در حوزه روستایی توسط مرکز بهداشت استان اشاره کرد.

گفتنی است: اطلاع رسانی گسترده اسامی مراکز ارایه دهنده خدمات درمانی در سطح شهر و روستا تشکیل تیم‌های ویژه نظارتی در سه حوزه درمان، بهداشت و غذا و دارو‌ وتشکیل تیم‌ها و کشیک‌های نظارت مدیریتی توسط معاونت‌ها، مدیران و رؤسای بیمارستانها با هدف نظارت مستمر بر نحوه ارایه مطلوب خدمات از جمله مواردی بود که در این جلسه تصویب گردید.