برگزاری مراسم تودیع و معارفه سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوثر

۲۰ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۴:۱۲ کد : ۳۲۰۹ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
در این مراسم دکتر نخستین معاون بهداشتی دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات دکتر خسروی مدیر سابق شبکه گفت: در حوزه سلامت کوثر اقدامات ارزشمندی صورت گرفته است و لازم است این فعالیت‌ها توسط مدیریت جدید شبکه تداوم یابد.
برگزاری مراسم تودیع و معارفه سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوثر

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:

مراسم تودیع و معارفه سرپرست مدیریت شبکه بهداشت و درمان کوثر با حضور فرماندار شهرستان کوثر، مدیران ادارات و رئیس هیأت مدیره خیرین سلامت شهرستان کوثر برگزار شد.

وی با اشاره اقدامات انجام یافته افزود: سه شاخص عمده که با زحمات همکاران جزو دست آورده‌ای حوزه سلامت شهرستان کوثر می‌باشد میزان باروی سه که این میزان در استان از متوسط کشوری بالاتر می‌باشد. دومین شاخص، خدمات نوین سلامت کمی که از هفت جز ان در پنج جز، شهرستان کوثر موفق به کسب رتبه شده است و همچنین در میزان ثبت سامانه و ارائه خدمات نوین در رتبه اول استان قرار دارد در شاخص مراقبت نوزادان نیز در رتبه اول قرار دارد.

گفتنی است در پایان مراسم پس از قدردانی و تشکر فرماندار شهرستان از زحمات چندین ساله آقای دکتر خسروی و همکاران ایشان در شبکه بهداشت درمان لوح تقدیری از طرف ریاست دانشگاه به دکتر خسروی اهدا و ابلاغ آقای دکتر خلفی زاده تسلیم وی گردید.