برگزاری کلاس‌های ورزشی تابستانی ویژه فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه

۲۷ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۷ کد : ۳۲۴۸۷ اخبار دانشگاه
به همت اداره تربیت بدنی معاونت فرهنگی و دانشجویی و معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، کلاس‌های ورزشی تابستانی ویژه فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه، از تاریخ ۲۳ تیر لغایت ۲۴ شهریور ماه سالجاری برگزار می‌شود.
برگزاری کلاس‌های ورزشی تابستانی ویژه فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، کلاس‌های ورزشی تابستانی در سه رشته بدمینتون و شطرنج و والیبال جهت پر کردن اوقات فراغت فرزندان دختر کارکنان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، در روزهای زوج هفته از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۲:۳۰ برگزار می‌شود.

در این کلاس‌های آموزشی، اصول اولیه و قوانین بازی‌های بدمینتون و شطرنج و والیبال به شرکت کنندگان آموزش داده شد.

همچنین برای فرزندان پسر نیز کلاس‌های ورزشی والیبال در سالن پیامبر اعظم (ص) و فوتبال در زمین چمن مجتمع شهید سلیمانی دانشگاه در روزهای فرد هفته از ساعت ۸:۳۰ لغایت ۱۱ برگزار می‌شود.

آخرین ویرایش۲۷ تیر ۱۴۰۳