جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با مجمع نمایندگان استان اردبیل برگزار شد
به گزارش مفدا اردبیل، دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در ابتدای این جلسه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ارائه کرده و مهمترین چالشهای پیشروی دانشگاه را مشکلات مالی و تأمین اعتبارات پروژههای نیمه تمام دانشگاه عنوان کرد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، تصریح کرد: نبود فضای فیزیکی کافی برای اسکان دانشجویان و فرسودگی خوابگاههای دانشجویی، نبود خوابگاه متأهلی در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و ضرورت فروش ساختمان خوابگاه شهید باهنر و احداث خوابگاه در سایت دانشگاه، از جمله مهمترین دغدغههای حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی است.
دکتر افشان شرقی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در ادامه این جلسه آمار کل دانشجویان را در حدود 4 هزار و 26 نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد دانشجویان، 26 نفر را دانشجویان بینالملل دانشگاه تشکیل میدهند.
وی با اشاره به اینکه اعضای هیئت علمی دانشگاه 329 نفر است، افزود: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل دارای 8 دانشکده بوده که دانشجویان در 41 رشته مشغول به تحصیل هستند.
معاون آموزشی دانشگاه از جمله مهمترین چالشهای این معاونت را مشکلات دانشکدههای اقماری و نبود فضای فیزیکی مناسب برای آموزش بالینی در بیمارستانهای آموزشی دانشگاه عنوان کرد.
دکتر فرهاد پور فرضی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز در ادامه این جلسه آمار از فعالیتهای تحقیقی و پژوهشی دانشگاه ارائه کرده و گفت: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در حال حاضر جزء دانشگاههای برتر کشور در حوزه تحقیقات علمی و پزشکی است.
وی در ادامه به آسیبشناسی شیوع برخی سرطانها در استان اردبیل اشاره کرده و از فعالیت ویژه مراکز تحقیقاتی دانشگاه بر روی این موارد خبر داد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اشاره به اینکه اداره انتشارات علمی دانشگاه زیر مجموعه این معاونت فعالیت میکند، از انتشار ۳ عنوان مجله علمی - پژوهشی را نیز خبر داد.
دکتر محمد جعفرزاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در ادامه به فعالیتهای صورت گرفته این معاونت در راستای افزایش آگاهی مردم در رابطه با ایمنی و پیشگیری از انواع بیماریها اشاره کرده و گزارشی از اقدامات مراکز بهداشت شهری و روستایی در سطح استان ارائه کرد.
سعادت جلیلی، معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه نیز در این جلسه گزارشی از آمار درآمد و هزینههای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ارائه کرده و از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخواست کرد که طی رایزنیهایی با سازمان برنامه و بودجه، دانشگاه علوم پزشکی اردبیل را برای جذب اعتبارات مناسب برای پرداخت بدهیهای دانشگاه یاری کنند.
دکتر رامین نسیمی دوست، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: خوشبختانه میزان بهرهمندی مراکز درمانی استان اردبیل از دستگاه MRI بالاتر از میانگین کشوری است و سعی میکنیم که مشکلات MRIبیمارستان علوی اردبیل را نیز برطرف کنیم.
وی افزود: مهمترین چالش پیشروی حوزه درمان استان اردبیل تکمیل بیمارستان نجفزاده اردبیل است که قطعا با تکمیل این بیمارستان بسیاری از مشکلات ناشی از کمبود تختهای بیمارستانی برطرف میشود.
معاون درمان دانشگاه گفت: از نمایندگان استان درخواست داریم با جذب اعتبارات کشوری برای تکمیل هرچه سریعتر این پروژه همت کنند.
دکتر آقاجعفری، معاون غذا و داروی دانشگاه نیز در این جلسه با تشریح رسالت این معاونت بر اهتمام ویژه معاونت غذا و دارو در راستای نظارت بر داروخانههای استان اردبیل و نیز نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح استان اشاره کرد.
وی گفت: این معاونت تلاش میکند با فراهم آوردن مناسب ترین منابع و اطلاع رسانی و نظارت مستمر و مؤثر، حداکثر اطمینان لازم را در خصوص ایمنی و سلامت مواد غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی فراهم آورد.
دکتر سعید مهری، رئیس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز مهمترین چالش این حوزه را فرسودگی آمبولانسهای قدیمی عنوان کرده و افزود: تقریبا نیمی از ناوگان اورژانس استان اردبیل را آمبولانسهای قدیمی تشکیل میدهند که ضرورت نوسازی ناوگان باید مورد توجه باشد.
در آخر این جلسه، صدیف بدری، رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل اظهار کرد: مجمع نمایندگان استان اهتمام ویژهای به حل مشکلات بهداشت و درمان مردم استان اردبیل دارند و این جلسه نیز در راستای شناسایی چالشهای اصلی این حوزه برگزار میشود.