رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در مطالعه ساخت دندان طبیعی مشارکت میکند
به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:
دکتر ابوالفضل باقری در مراسم اختتامیه دومین سمپوزیم سلولهای بنیادی و دندانپزشکی با رویکرد فک و صورت تصریح کرد: امروز علم و فناوری به دنبال حفظ و زنده نگه داشتن دندان است.
وی افزود: بر خلاف رویکردهای قبلی علوم روز به دنبال این است که بتواند جوانه دندان را تولید کند و در ادامه با کاشت آن دندان طبیعی حاصل شود.
رئیس دانشکده دندانپزشکی اردبیل متذکر شد: تحقق این پیشرفت در فناوری تا ۲۰ سال آینده پیش بینی شده است و سهم عمدهای از آن از طریق سلولهای بنیادی امکانپذیر خواهد بود.
دکتر باقری متذکر شد: زمانی که از سلولهای بنیادی صحبت میشود ذهن همگان به سمت جنین، بند ناف و مغز استخوان میرود در حالی که قابلیتهای سلولهای بنیادی غیر قابل شمارش است و از این قابلیتها در علم دندانپزشکی نیز میتوان استفاده کرد.
وی شکلگیری ستاد توسعه علوم و فناوری سلولهای بنیادی در استان اردبیل با محوریت دانشگاه علوم پزشکی را فرصت ارزشمندی برای مطالعه و پژوهش پیرامون سلولهای بنیادی و علوم مرتبط با آن ذکر کرد.
رئیس دانشکده دندانپزشکی اردبیل افزود: با حمایت های ستاد توسعه سلولهای بنیادی کشور و پتانسیل موجود در استان اردبیل این قابلیت در استان وجود دارد و می توان در پژوهش های تحقیقاتی و علمی در مسیر پایه دندان طبیعی در کشور و تجاری سازی آن سهیم بود.
به گفته دکتر باقری هر استاد دانشگاهی و محققی که بتواند با این مجموعه همکاری کند استقبال می کنیم و نتیجه مطالعات به صورت منظم به معاونت فناوری ریاست جمهوری اعلام میشود تا در آنجا تجمیع شده و مورد استفاده قرار گیرد.
گفتنی است دومین سمپوزیم سلولهای بنیادی با شرکت ۳۰۰ نفر استاد دانشگاه و پژوهشگر و با سخنرانی ۵۰ نفر از اساتید برجسته کشور و استان برگزار شد.