آیین تکریم سرآمدان و نخبگان علمی استان اردبیل

۱۵ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۰۶ کد : ۳۲۷۱۱ اخبار اصلی
با حضور جمعی از مسئولین استانی، آیین تکریم سرآمدان و نخبگان علمی استان اردبیل برگزار شد
آیین تکریم سرآمدان و نخبگان علمی استان اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، آیین تکریم سرآمدان و نخبگان علمی استان اردبیل با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، استاندار اردبیل و مسؤولان استانی در سالن همایش فدک برگزار شد.

دکتر تینا مولائی، اولین دانشجوی نمونه کشوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و دکتر احد نورمحمد، فارغ‌التحصیل دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و رزیدنت قلب دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند.

همچنین دکتر مهدی فضل‌زاده و دکتر سارا مصطفی‌لو به عنوان دانشمندان یک درصد برتر جهان و دکتر سارا طاهر شبستری و دکتر صدف رضوان‌پور به عنوان مدال‌آوران المپیاد علمی از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در این مراسم تجلیل شدند.

تصاویر بیشتر را در لینک زیر مشاهده کنید
/www.mefda.ir/photo/387841/