دیدار رئیس دانشگاه با مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل

۲۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۱۸ کد : ۳۲۸۵۶ اخبار اصلی
رئیس و تعدادی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل دیدار و گفتگو کردند
دیدار رئیس دانشگاه با مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، قبل از ظهر امروز شنبه ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۳ رئیس و تعدادی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه با مدیرکل صداوسیمای مرکز اردبیل دیدار و گفتگو کردند.

در این جلسه که بمناسبت گرامیداشت روز خبرنگار و تجلیل از خبرنگاران صدا و سیمای اردبیل برگزار شد دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه با اشاره به گستردگی فعالیت ها و اقدامات دانشگاه در حوزه های مختلف گفت: نقش رسانه ها و بویژه صداوسیما در کنار دانشگاه بسیار مهم بوده و فعالیت این دو در کنار هم معنا پیدا می کند.

وی بر آموزش مردم و ارائه خدمات دانشگاه در حوزه های مختلف با مشارکت رسانه ها و صداوسیما تاکید و خواستار مشارکت همه بخش های جامعه در اجرای موازین بهداشتی و سلامت شد.

همچنین معاونین و مدیران دانشگاه نیز گزارشی از عملکرد و فعالیت های خود ارائه دادند.

در این جلسه، بمناسبت روز خبرنگار، لوح تقدیری از طرف رئیس دانشگاه به مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل اهدا شد.

آخرین ویرایش۲۱ مرداد ۱۴۰۳