پیام نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۲ کد : ۳۲۹۳ اخبار اصلی اخبار دانشگاه اخبار
دکتر قدرت اخوان اکبری رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در پیامی حلول سال نو را به همکاران دانشگاهی و تلاش‌گران عرصه سلامت، اساتید، پزشکان، اعضای هیات علمی و دانشجویان تبریک گفت.
پیام نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

متن پیام به شرح زیر است:

یامُقَلّب القُلوب وَ الاَبصار یامُدَبّر الیل وَ النَهار

یا مُحَول الحَول وَ الاَحوال حَوِّل حالَنا اِلی اَحسَن الحال

اینک در طلیعه طلوع فصل دگرگون گشتن جان و جهان، و قلم آفرینش بر پیکره پاک طبیعت، نگاری دیگر از مظاهر زیبای خلقت را نمایان میکند و زمین و طبیعت، رازهای رنگارنگ را نثار ما می کنند و تحولی شگرف را در جسم وجان خود شاهد هستیم از صمیم قلب خدا را سپاس میگوییم که به ما فرصتی دوباره داد تا در بهاری دیگر نظاره گر زیباییهای بیکرانش باشیم.

بسیار خوشحال هستم که با اتکال به ذات احدیت و به مدد فکر و اندیشه شما و پیگیریها و تلاشهای مجموعه پرسنل دانشگاه توانستیم در سال ۹۶، گامهایی ارزشمند در تحقق بخشی از اهداف حوزه سلامت استان اردبیل برداریم.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن عید سعید و باستانی نوروز، امیدوارم در سال جدید مجموعه پرسنل خدوم و زحمتکش دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با همت و تلاش بیشتر وبا بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود در زمینه های، بهداشتی، درمانی، علمی و پژوهشی، در تحقق اهداف حوزه سلامت استان بیش از پیش موفق و موید باشند.

از خداوند متعال توفیقات روزافزون همه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل وجامعه دانشگاهی کشور در خدمتگزاری شایسته به مردم شریف و حق‌شناس را مسألت می‌نمایم.

دکتر قدرت اخوان اکبری

رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل