برگزاری سمینار آموزشی اخلاق در بازرسی و مانور بازرسی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در سرعین

به گزارش روابط عمومی و خبرنگار وب دا:
مهندس دانه زن مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای استان اردبیل در حاشیه این مراسم گفت: هدف از برگزاری این سمینار بازآموزی نکات بازرسی در بازدیدها و بازرسی ها توسط کارشناسان بهداشت محیط است.
دانه زن افزود: در ادامه این سمینار کارشناسان بهداشت محیط سطح استان در قالب اکیپ های مختلف ۲۵۹ مورد از مراکز و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید نمودند که در این بازدید مقدار ۱۳۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و ضبط شد.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای استان اظهار داشت: در این بازدیدها که در قالب یک مانور صورت گرفت ۳۵ مورد رفع نقص بهداشتی در محل توسط بازرسان صورت گرفت ضمن اینکه برای کسبه شهر سرعین در طول این مانور ۶۵۰ مورد آموزش به صاحبان صنوف و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی ارائه شد.
مهندس خوش نفس مدیر شبکه بهداشت و درمان سرعین نیز در این سمینار با اشاره به فعالیتها و چالشهای فروی شبکه گفت: مهمترین چالش شبکه بهداشت سرعین بحث آبهای درمانی موجود است و واحد بهداشت محیط سرعین در جهت بهداشت و ایمن سازی محیط آب درمانیها و آبگرمهای سرعین وظیفه ای سنگین را بعهده دارند.
وی افزود: با تلاش همکاران بهداشت محیط شبکه همه آبهای درمانی سرعین از لحاظ بهداشت وضعیت نرمال دارند و بجز چند مورد جزئی که رفع نقص شده امسال شاهد بهبود شرایط بوده ایم.
حسینی ریئس میراث فرهنگی شهرستان سرعین نیز که در این سمینار حضور داشت گفت: رعایت مسائل بهداشتی در زمینه کسب و کار و آب گرمهای سرعین، آموزش بهداشت فرهنگ سازی مردم و گردشگران و بهره برداران آبهای معدنی ارتباط مستقیم با بحث گردشگری دارد و اگر چنانچه مسائل بهداشتی از طرف اصناف و مغازه داران و هتل داران و سایر مشاغل در این شهر بخوبی اجرا شود شاهد گسترش روز افزون گردشکران ایرانی و خارجی در این شهر توریستی خواهیم بود.