پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت روز ملی اورژانس۱۱۵

۲۸ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۳ کد : ۳۳۳۷۰ اخبار اصلی
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت روز ملی اورژانس۱۱۵

بی‌شک تلاش صادقانه، عشق ‌ورزی به انسان‌ها و بهره‌مندی از علم و مهارت از سرمایه‌های ارزشمند تکنسین های اورژانس است. در شرایط کنونی با افزایش حوادث و بلایا بیش از هر زمان دیگر نیاز به سطوح پیشرفته خدمات و مراقبت‌های پیش بیمارستانی احساس می‌شود.

شما تلاشگران عرصه فوریت‌های پزشکی اولین کسانی هستید که بر بالین مصدومین و نیازمندان دریافت خدمات درمانی اورژانسی حاضر می‌شوید و کمک به حفظ حیات آنان را بر عهده می‌گیرید که خود نشان از  جایگاه رفیع اورژانس ۱۱۵ می‌باشد.

اینجانب ضمن تبریک هفته اورژانس۱۱۵، از زحمات و تلاشهای صادقانه و بی منت شما عزیزان نهایت تقدیر و تشکر را دارم. امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره‌گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری با دو بال اندیشه و ایمان در آسمان پیشرفت و تعالی بشریت و تا بی‌کرانه عالم هستی به پرواز درآمده و در برداشتن گام‌های مستحکم و مطمئن در مسیر مهرورزی به مردم شریف ایران اسلامی سرآمد باشید. از خداوند متعال سلامتی و توفیق خدمت برایتان مسئلت می نمایم.

دکتر علی محمدیان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل