کسب دو مقام برتر توسط کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در جشنواره کشوری زرسا

۰۲ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۵ کد : ۳۳۴۳۶ اخبار دانشگاه
مهدی جوادی و سیاوش پورطهماسبی از کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در رشته‌های پوستر و پژوهش دومین رویداد فرهنگی و هنری کشوری زرسا (زن رسانه سلامت ایران)، به ترتیب رتبه‌های دوم و سوم این جشنواره را کسب کردند
کسب دو مقام برتر توسط کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در جشنواره کشوری زرسا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دومین رویداد فرهنگی و هنری کشوری زرسا با محوریت جوانی جمعیت در زمینه های تولیدات رسانه‌ای، هنرهای تجسمی، تحقیق و پژوهش و آثار ادبی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار شد.

طبق اعلام دبیرخانه این جشنواره، ۸۶۲ اثر مورد ارزیابی دقیق اساتید و داوران قرار گرفت و نامزدهای بخش‌های مختلف مشخص شدند.

مهدی جوادی و سیاوش پورطهماسبی از کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در رشته‌های پوستر و پژوهش به ترتیب رتبه دوم و سوم این جشنواره را کسب کردند.