برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه

۰۳ مهر ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۶ کد : ۳۳۴۵۷ اخبار اصلی
به همت پایگاه بسیج جامعه پزشکی بعثت، روابط عمومی و امور ایثارگران دانشگاه، مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار شد
برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، صبح امروز سه شنبه ۳ مهرماه ۱۴۰۳ مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس به همت پایگاه بسیج جامعه پزشکی بعثت، روابط عمومی و امور ایثارگران دانشگاه و با حضور سردار سید علی تدین، فرمانده تیپ ۳۷ حضرت عباس (ع) استان اردبیل، علی واحد، مدیر کل حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس استان اردبیل، سید روح الله لطیفی، مسئول نهاد رهبری دانشگاه، سرهنگ سلطانی، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان، دکتر علی محمدیان، رئیس دانشگاه، معاونین، مدیران و کارکنان دانشگاه و جمعی از پیشکسوتان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در سالن اجتماعات غدیر ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم، فرمانده تیپ ۳۷ حضرت عباس (ع) استان اردبیل، رئیس و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در سخنانی، ضمن تجلیل از رشادت ها و دلاوری های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس، بر ادامه راه و منش آنها تاکید کردند.

حاج علی برمکی، از رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس نیز خاطراتی از این دوران جنگ و حماسه بازگو کرد.

در ادامه این مراسم، از کتاب "تنها، میان آسمان و زمین" رونمایی شد. این کتاب که توسط خانم لیلا نظری گیلانده، تهیه و تدوین شده است شامل خاطرات شفاهی حاج احد عبدالمحمدزاده، از رزمندگان سرافراز هشت سال دفاع مقدس و مسئول امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی اردبیل می باشد.

در پایان این مراسم از تعدادی از رزمندگان و ایثارگران دانشگاه تجلیل شد.

آخرین ویرایش۰۳ مهر ۱۴۰۳