۰۵ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۸ کد : ۳۳۴۹۴ اخبار دانشگاه
با حضور معاونین دانشگاه، جلسه بررسی چالش های دانشگاه برای تحقق اهداف و راهبردهای کلان حوزه آموزش، درمان و بهداشت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، جلسه بررسی و اعلام نظر در خصوص بازنگری نقشه جامع علمی کشور با حضور معاونین آموزش، بهداشت و درمان  دانشگاه، روسای دانشکده ها و مدیران حوزه آموزش در سالن جلسات معاونت آموزشی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه، چالش های دانشگاه برای تحقق اهداف و راهبردهای کلان حوزه آموزش، درمان و بهداشت مورد بررسی قرار گرفت.

نتایج این بررسی ها به وزارت بهداشت اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است نقشه جامع علمی کشور در سال ۱۳۹۰ مورد تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته و در حال بازنگری است.

آخرین ویرایش۰۵ مهر ۱۴۰۳