پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در پی شهادت سید حسن نصرالله

۰۹ مهر ۱۴۰۳ | ۰۷:۱۰ کد : ۳۳۵۵۳ اخبار اصلی
پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در پی شهادت سید حسن نصرالله

بسم الله القاصم الجبارین

پیروزی حق بر باطل وعده خدا و تحقق اش اجتناب ناپذیراست. ما طرف حقیم و ذره ای تعلل نکرده و سستی در خود راه نمی دهیم. شیعه ائمه اطهار علیهم السلام هستیم که جملگی با شهادت به لقاءالله شتافتند. تحت لوای انتقام دوازدهمین ستاره آسمان امامت بر دشمنان خواهیم تاخت و شاهد گستراندن عدالت با دستان با کفایت حضرتش خواهیم بود. غم از دست دادن چهره های نورانی، مجاهدین فی سبیل الله جانکاه و عمل به فرامین الهی و توسل به ذات ربوبیش تسکین دهنده است.

سید مقاومت به یاران شهیدش پیوست و جاودانه شد. شهادت مجاهد خستگی ناپذیر و یارانش را به محضر امام زمان (عج) و نائب بر حقش امام خامنه ای، همه آزادیخواهان جهان و هموطنان عزیز به ویژه به همکاران، دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تسلیت عرض می کنم و توفیق الهی برای ادامه راه پرافتخارشان را برای خودم و همه عزیزان مسئلت می نمایم.

ان حزب الله هم الغالبون

دکتر علی محمدیان